Nieuws!


Januari 2019

SDL Pierskje door naar GK

Na drie fantastische selectiewedstrijden te hebben gereden is SDL Pierskje door naar de Gelderse Kampioenschappen in de klasse M1. De pas 5,5 jarige Friese merrie is bij ons zadelmak gemaakt en opgeleid.

Lees meer »
Augustus 2018

Welkom Hugo

Hugo Boss is de naam van deze prachtige 6-jarige ruin van Magda Roesink. Hij stamt af van de hengst Westpoint x Sandreo. Hugo zal bij ons in training komen en verder opgeleid worden in de dressuursport.

Lees meer »
Juli 2018
Juni 2018

Welkom Joris

De 4-jarige Gelders ruin Joris (v. Floris) van Marina Burger komt bij SDL stables in training. Op 3-jarige leeftijd is Joris voor de wagen beleerd en zadelmak gemaakt. Hierna heeft hij nog een jaar de tijd gekregen om door te groeien. Op dit moment zal Joris weer opgepakt worden onder het zadel en verder opgeleid worden voor de dressuursport.

Lees meer »
April 2018

Opnieuw overtuigende scores

Na een korte wedstrijdpauze kwam Sander de Leeuw afgelopen zaterdag weer aan start met de pas 5-jarige Friese merrie SDL Pierskje. Hun wedstrijd debuut in de klasse M1 vond plaats plaats bij Manege de Paardesprong in Neerijnen. De combinatie starte bewust maar één proef en wisten deze overruigend te winnen met een mooi score van 202,5 punten en een eerste prijs. 

Lees meer »
Januari 2018