Nieuws!


November 2019

Z1 debuut SDL Hilton

Gisteren op de thuiswedstrijd in Neerijnen mijn Z1 debuut gemaakt met SDL Hilton (v. Kimberley). Ondanks de spanning twee nette proeven kunnen rijden, wat resulteerde in twee winstpunten.Met nog genoeg ruimte voor verbeteringen ben ik onwijs trost op deze topper! 

Lees meer »
Juli 2019

1e plaats voor SDL Jason

Zondag 21 april kwam Sander de Leeuw voor het eerst aan start in de klasse M1, met zijn pas 5-jarige voshengst SDL Jason v. Everdale. Jason liep twee nette proeven wat resulteerde in een keurige 1e en 2e plaats met 200,5 en 203 punten. 

Lees meer »
Mei 2019

Droomdebuut M1 SDL Hilton

Vandaag mijn debuut gemaakt in de klasse M1 met SDL Hilterman (v. Kimberly x Wolfang). Het doel was om een ontspannen rondje te rijden voor de ervaring.In de eerste proef bouwde hij af en toe nog wat spanning op waardoor we kleine storingen hadden. Tussen de twee proeven de spanning wat af kunnen vloeien, waardoor de tweede proef erg fijn aanvoelde. Hij was fijn te bewerken en stond goed aan de hulpen  Dit resulteerde in twee keer een 1e plaats met 197 en 204 punten. Trots op mijn grote bruine ruin!

Lees meer »
April 2019

Mega score M1 debuut Joris

Wat ben ik trots op dit paard zeg! Maandag 22 april mijn M1 debuut gemaakt met Joris (v. Floris) van Marina Burger. Ondanks het warme weer twee hele strakke proeven kunnen rijden met hier en daar nog wel wat kleine rommeltjes, maar dat mag ook wel als je nog zo jong bent en zo weinig ervaring hebt. Beide proeven een eerste plaats met 211,5 en 214,5 punten. 6 winstpunten in 1 wedstrijd! Joris heeft hiermee direct genoeg punten in het M1 behaald voor zijn SPORT predicaat voor het Gelders paard.

Lees meer »

Droomdebuut L2 Joris

Zondag 7 april heeft Joris zijn L2 debuut gemaakt. Dit was tevens zijn allereerste wedstrijd. In het begin vond hij het allemaal wat spannend, maar wat deed hij enorm zijn best! Dit resulteerde in beide proeven in een eerste plaats met 213,5 en 212,5 punten! 6 winstpunten in 1 wedstrijd! Wat ben ik enorm trots op de groei die dit paard in zo'n korte periode heeft gemaakt.

Lees meer »
Januari 2019

SDL Pierskje door naar NK

Vrijdag 18 januari kwam Sander de Leeuw aan start op de Gelderse Kampioenschappen in de klasse M1. De pas 5,5 jarige Friese merrie was niet onder de indruk van al het dressuur geweld en liep een strakke proef wat resulteerde op een 2e plaats!! 

Lees meer »